Бърза кремпита, която се топи в устата
13 Януари 2015
151668
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Първите съставки се смесват и от тях се изпичат 2 тънки кори.
Кремът се приготвя като в 1 литър вода се сваряват 4-те пудинга с 5 супени лъжици захар.
6-те белтъка се разбиват с 12 супени лъжици захар, след което лъжица по лъжица се добавят в пудинга и се разбърква.
Едната кора се намазва го получения крем, а другата кора се поставя върху крема.
Украсява се със сметана, пудра захар или конфитюр по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари