1,2 л прясно мляко
4 пакетчета пудинг ванилия
2 пакетчета ванилова захар
1 пакетче масло
100 гр пудра захар
100 гр. кокосово брашно
100 гр смлени бисквити
1 чаена лъжичка какао
Пригответе пуднига по указанията на опаковката (ако не е подсладен - добавете съответното количество захар), но сварете всички 4 пудинга в 1,2 л прясно мляко, в което предварително сте добавили 2 пакетчета ванилова захар. Готовия пудинг оставете да се охлади. Докато се охлажда, трябва да се покрие с фолио, за да не хване коричка.
Междувременно разбийте размекнатото на стайна температура масло със 100 гр. пудра захар. Разбитото масло смесете с охладения пудинг и добре разбийте. Получения крем разделете на 2 части - в едната половина добавете кокосовото брашно, а в другата - смес от смлените бисквити и една чаена лъжичка какао.
В тавичка или тортена форма (намазана с масло) последователно редувайте слой от светлия и слой от тъмния пудинг крем, докато количествата се изчерпат.
Пъхнете формата в хладилник за поне 2 часа, така че тортата да стегне добре и да запази формата си. Когато е добре стегнала, извадете от формата и украсете по желание със сметана или поръсете с кокос или шоколадови стърготини.