Бърза пудинг торта с бисквити
3 Юли 2014
17936
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Първо в касерола на огъня се поставят млякото, захарта, нишестето и пудинга и сместа се вари до сгъстяване.
Настрана се разбива маргаринът с пудрата захар и се добавя в крема при непрекъснато бъркане, докато сместа стане еднородна. Разделя се на 3 части.
Първият крем остава жълт.
Към втората част се добавят натрошените бисквити.
Към третата част се добавя разтопеният шоколад.
Дъното на правоъгълна тава или форма за торта се покрива с целите бисквити. Върху тях се поставя жълтият крем, след това кремът с шоколад, а най-накрая - кремът с бисквити. Тортата се оставя в хладилник за 2-3 часа да стегне.
Накрая се обръща върху подходяща чиния и се украсява с разбитата сметана.
Съхранява се в хладилник до поднасянето й.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари