13 Ноември 2015
58551
Снимков материал: pixabay.com
8 пилешки крилца
3 с.л. балсамов оцет
3 с.л. соев сос
3 с.л. мед
1 ч.л. горчица
1 ч.л. червен пипер
1/2 ч.л. черен пипер
2 стръка магданоз
Пилешките крилца (8 бр) се сваряват до готовност. Отцеждат се и се подреждат в тавичка.
Заливат се с разбитите соев сос (3 с.л.), балсамов оцет (3 с.л.), мед (3 с.л.), горчица (1 ч.л.) и подправки.
Пекат се в предварително загрята фурна на грил за 10 минути - по 5 от всяка страна. Крилцата се сервират горещи и поръсени със ситно нарязан пресен магданоз. По желание се сервират и с резен лимон.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари