Бърза салата с риба тон и два вида лук
6 Март 2012
23992
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
риба тон (консерва) 400 гр.
средно голяма глава лук
връзка пресен лук
лъжица зехтин екстра върджин,
лъжица балсамов оцет
сол, черен пипер
Нарежете лука на филийки и го задушете на водна баня за около час. Отцедете го добре и го подправете в следния ред: сол, оцет и зехтин. Оставете го в керамичен съд за около 5 - 6 минути и добавете рибата тон и нарязания на ситно ресен лук. Разбъркайте добре и сервирайте.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари