
Първо се почистват и измиват ягодите, след което малка част се отделят настрана и се оставят за по-късно, а другите се смилат в блендер. Затопля се водата/млякото и в него се поставят смлените ягоди и захар на вкус според това колко сладък искате да е пудингът. Когато течността е близо до точката на кипене, се добавят предварително разтворените в малка част от млякото пудинги. Варят се за кратко, докато сместа се сгъсти. Оставя се да се охлади малко, но не прекалено и се внимава да не хване коричка отгоре.
Взема се първият пандишпанов блат и се поставя в подходящо голяма тортена чиния, залива се с 1/3 от крема с помощта на лъжица. Разнася се добре върху целия блат, след което съда с тортата се поставя в хладилника, за да се охлади по-бързо.
Разбива се сметаната. Охладената торта се изважда от хладилника, отгоре се шприцова 1/3 част от сметаната и се покрива с парченца ягоди. Покрива се с втория блат и леко се притиска. След това процедурата се повтаря, като се завършва със слой от крема от пудинг и ягоди, а най-отгоре с помощта на шприц се правят розички от сметаната и в средата им се слага парченце ягода.