Бързи и лесни виенски шницели
26 Декември 2014
11757
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Първо нарежете телешкото на тънки пържоли.
С дървен чук начукайте шницелите от двете страни.
Подправете ги на вкус и ги оставете да престоят поне 1 час в хладилник, така че месото да поеме подправките.
След това ги оваляйте в брашно, разбити яйца и галета.
Изпържете ги на слаб огън от двете страни до зачервяване.
Отцедете ги върху хартиени салфетки, след което поднесете с гарнитура по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари