Бързи картофени цървули
22 Януари 2014
112622
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Загрейте фурнат ана 180 градуса. Внимателно отрежете капачето на сварените картоф и издълбайте сърцевината. Напълнете получените кладенчета с пластове от продуктите - кашкавал, бекон, сирене. Прибавете малко от издълбаните картофени сърцевини, като оставите малко място за яйцето. Отгоре върху всеки картоф счупете по едно яйце. Поръсете с още малко сирене и бекон (шунка), поръсете с подправки на вкус и пъхнете в загрятата фурна. Печете около 20-тина минути, докато яйцето стегне добре, а сиренето се разтече приятно. По желание поднесете с накълцан ситно пресен лук и сметана.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари