23 Февруари 2015
64378
Снимков материал: pixabay.com
1 тиквичка
40 грама извара (или повече, в зависимост от големината на тиквичката)
на 40 грама извара по 1 супена лъжица заквасена сметана
няколко скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
олио
Нарежете тиквичката на тънки ивици по дължина, изпечете ги от двете страни в сух тиган без мазнина. Подредете ги в чиния, полейте с олио и подсолете.
Смесете изварата със сметаната и намачкания чесън, сложете сол на вкус, може да добавите и нарязан магданоз, ако желаете.
Разпределете ароматната плънка върху тиквичките и навийте рула, които закрепете с помощта на клечки за зъби, ако има нужда да се запази формата.
Поднесете предястието студено.
Добър апетит!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари