Днес ви каним да готвите тиквички с кашкавал в тиган. Готвенето е изключително лесно, а те имат много изискан вкус. Сочни отвътре и хрупкави отвън . Какво може да бъде по- вкусно?
Тиквички с кашкавал в тиган
Самата рецепта е много проста, но повече домакини се изненадват как не са се сетили досега за толкова готина идея. Когато обичайните пържени тиквички вече ви писнат , тази рецепта идва в замяна.
Също така, не е необходимо да следвате писмения брой продукти, защото можете сами да изберете правилното количество. Препоръчваме ви дори да не сте срамежливи и да правите повече наведнъж.
Съставки
3 големи тиквички
3 домата
200 г кашкавал
50 г брашно
2 яйца
куп пресни билки
черен пипер и сол на вкус
Първото нещо, което трябва да направите, е да изсипете брашното в чиния, да добавите сол и черен пипер там. След това разбийте добре яйцата с размах и добавете към тях нарязаната зеленина. И накрая, настържете кашкавала на едро ренде.
Сега, когато подготовката приключи, можете да започнете с тиквичките. Те трябва да бъдат измити, да отрежете върховете им. Ако те вече са се състарили малко, трябва да ги обелите
След това започваме да режем тиквички, но много внимателно ! Трябва да нарежете на пръстени, но не напълно. Тоест, без да достигате ръба от противоположната страна. Това създава двойни пръстени, между които можете да сгънете пълнежа.
Слагаме малко парче домат в джобовете на импровизираните тиквички . И след това добавяме кашкавал вътре, колкото пасва . Колкото по-голям, толкова по-добре!
След това оваляйте в брашно, после в яйце и след това може отново в брашно. И накрая, сложете го в предварително загрят тиган и запържете до златисто кафяво .
Voila! Имаме вкусно ястие. Тиквички с кашкавал в тиган се приготвят много бързо, но поради комбинацията от различни вкусове се оказва много вкусна. Можете, разбира се, просто да поръсите тиквичките с кашкавал и отгоре, но това изобщо няма да е същото.