Бързи тиквички на тиган

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Бързи тиквички на тиган
Бързи тиквички на тиган
26203
Бързи тиквички на тиган
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Днес ви каним да готвите тиквички с кашкавал в тиган. Готвенето е изключително лесно, а те имат много изискан вкус. Сочни отвътре и хрупкави отвън . Какво може да бъде по- вкусно?

 

Тиквички с кашкавал в тиган

Самата рецепта е много проста, но повече домакини се изненадват как не са се сетили досега за толкова готина идея. Когато обичайните пържени тиквички вече ви писнат , тази рецепта идва в замяна.

Също така, не е необходимо да следвате писмения брой продукти, защото можете сами да изберете правилното количество. Препоръчваме ви дори да не сте срамежливи и да правите повече наведнъж. 


Съставки

3 големи тиквички
3 домата
200 г кашкавал
50 г брашно
2 яйца
куп пресни билки
черен пипер и сол на вкус


 

 

Първото нещо, което трябва да направите, е да изсипете брашното в чиния, да добавите сол и черен пипер там. След това разбийте добре яйцата с размах и добавете към тях нарязаната зеленина. И накрая, настържете  кашкавала на едро ренде.


Сега, когато подготовката приключи, можете да започнете с тиквичките. Те трябва да бъдат измити, да отрежете върховете им. Ако те вече са се състарили малко, трябва да ги обелите


След това започваме да режем тиквички, но много внимателно ! Трябва да нарежете на пръстени, но не напълно. Тоест, без да достигате ръба от противоположната страна. Това създава двойни пръстени, между които можете да сгънете пълнежа.


Слагаме малко парче домат в джобовете на импровизираните тиквички . И след това добавяме кашкавал вътре, колкото пасва . Колкото по-голям, толкова по-добре!


След това оваляйте в брашно, после в яйце и след това може отново в брашно. И накрая, сложете го в предварително загрят тиган и запържете до златисто кафяво .

Voila! Имаме вкусно ястие. Тиквички с кашкавал в тиган се приготвят много бързо, но поради комбинацията от различни вкусове се оказва много вкусна. Можете, разбира се, просто да поръсите тиквичките с кашкавал и отгоре, но това изобщо няма да е същото.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft