![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
3 яйца
300 гр. захар
1 пакетче ванилова захар
200 гр. маргарин
300-350 гр. натрошени бисквити
Глазура:
30 гр. маргарин
100-150 гр. шоколад за готвене
1 супена лъжица прясно мляко
Яйцата се разбиват добре със захарта и ванилията. Сместа се слага в тенджера на много слаб огън или на водна баня и при непрекъснато разбъркване се вари около 5 минути.
Маргаринът се разделя на 10-ина кубчета. Едно по едно се добавят в топлата яйчена смес. Изчаква се всяко кубче маргарин да се разтопи напълно, преди да се добави следващото. Сместа трябва постоянно да се бърка. Оставя се да поври 20-ина минути.
След това сместа се сваля от огъня и вътре постепенно се прибавят смлените бисквити. Количеството бисквити зависи от вида на бисквитите. Сместа не трябва да бъде много твърда. Сместа се оставя да се охлади и сгъсти, за да може да се оформя.
Ако искате да приготвите триъгълници, сместа се оформя с ръце в подходящ съд. Така оформена смес се увива във фолио и се оставя в хладилника за 1 час. След това се залива с глазура, приготвена от разтопения шоколад, в който е добавен малко маргарин и една супена лъжица мляко.
Сладкишът се оставя 2-3 часа на хладно да стегне и глазурата, и след това се нарязва на парчета с дебелина около 1 см.