За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Бързо, вкусно и топящо се в устата: топен кашкавал в бекон (ВИДЕО)
Бързо, вкусно и топящо се в устата: топен кашкавал в бекон (ВИДЕО)
6 Декември 2015
42159
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
На вкус е толкова неустоимо, колкото изглежда и звучи! Затова следващия път, когато се чудите какво мезе да поднесете, възползвайте се от нашата идея:
Потопете лентите кашкавал в разбито яйце, а след това - в галета. Около тях завийте парчета бекон, след което ги подредете върху тавичка, покрита с намазнена хартия за печене.
Печете на висока температура около 15-тина минути.
Сервирайте с доматен сос, мед и горчица или сос тартар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари