250 гр. бисквити
75 гр. разтопено безсолно масло
400 гр. течен шоколад (Нутела) на стайна температура
100 гр. печени лешници
500 гр. крема сирене на стайна температура
60 гр. пудра захар
Смелете бисквитите и след това в тях добавете разтопеното масло заедно с една супена лъжица Нутела и три супени лъжици от натрошените лешници. Когато получите хомогенна смес, хубаво я притиснете към дъното на тава с диаметър 23 см и я оставете в хладилника да се охлади.
След като наравите това, преминете към следващата стъпка, т.е. към подготовката на крема. С помощта на миксер хубаво разбийте крема сиренето и пудрата захар, а след това добавете и останалата Нутела.
Крема нанесете върху предварително приготвената кора, която в същото време сте извадили от хладилника, и накрая поръсете натрошените лешници. Оставете чийзкейка на студено най-малко за 3 часа, за да се стегне добре кремът.