Бял течен шоколад
20 Август 2014
7217
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Първо бланширайте бадемите във вряща вода, обелете ги, подсушете с кухненска кърпа и ги запечете на тефлонов тиган, докато сменят цвета си. Смелете ги в блендер. Сметаната поставете в тенджерка. Когато започне да се загрява и да образува мехурчета отстрани, добавете настъргания шоколад, като непрекъснато разбърквате. Когато се разтопи шоколадът, прибавете маслото, нарязано на кубчета, и разбъркайте хубаво, докато всички съставки се съединят. Накрая добавете смлените бадеми, меда и конфитюра от кайсии. Шоколадът се поставя в буркан и се охлажда добре преди сервиране. Съхранява се в хладилник.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари