Бял шоколадов мус с Бейлис

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Бял шоколадов мус с Бейлис
Бял шоколадов мус с Бейлис
admin
Добавена от: admin
19123
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Разбитата сметана сложете в хладилника. Настържете шоколада на едро ренде и го разтопете на водна баня. Паралелно на друга водна баня разбийте яйцата, жълтъците и ваниловата захар, докато станат на пухкава пяна. Махнете от котлона и сложете в по-голям съд със студена вода и продължавате да бъркате, докато изстине. Добавете разтопения шоколад, ликьора и битата сметана и внимателно разбъркайте. Пресипете в подходящи чаши или десертни купички и оставете поне 3 часа в хладилника, за да се стегне. Готовия мус поднесете поръсен с малко какао, настърган шоколад или коктейлни черешки.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft