Бяла риба с коричка от песто и пармезан

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Бяла риба с коричка от песто и пармезан
Бяла риба с коричка от песто и пармезан
admin
Добавена от: admin
19649
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 филета бяла риба, около 170-200 гр. всяко (например треска)
3 с.л. кедрови ядки, фино накълцани
2 с.л. пармезан, настъргано на ситно
1/4 ч.л. ситно смлян чесън
1 ч.л. песто
1 1/2 с.л. майонеза

Оставете рибата на стайна температура поне за 2-3 часа. Загрейте фурната на 190 градуса. Сложете рибките в отделни съдове или в една по-голяма тавичка. Смесете кедровите ядки, пармезана, чесъна, пестото и майонезата. Разпределете получената паста по равно върху повърхността на всяко рибено филе (може да си помогнете с кухненска шпатула, за да размажете равномерно пастата).
Изпечете рибите за 10-20 минути, докато вътрешността е готова, а коричката започне да покафенява. Времето за печене зависи от дебелината на филетата. Поднесете готовата риба с резенчета лимон и прясна сезонна салата. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft