Бяла риба с песто
22 Декември 2011
17811
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете рибните филета на продълговати парчета, овкусете ги със сол и черен пипер, след което ги изпържете в зехтин с лимон, докато се образува златиста коричка.
Намажете от едната страна с орехова паста, приготвена от белтъка и смлените 100 гр. орехи и печете в микровълнова фурна.
Сос Песто: Пасирайте 50 гр. смлени орехови ядки, една връзка босилек, 60 мл. Зехтин и скилидка чесън.
Оформете в средата на чинията с помощта на ринг картофеното пюре. Върху него поставете 2 - 3 рибни филенца.
Гарнирайте със сос „Песто” и украсете с листенца рукула и домати чери.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари