Бяла риба с хрупкава коричка
22 Декември 2011
19643
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Филетата се подсушават, овкусяват се със сол и бял пипер, нарязват се на големи парчета и се поставят в леко намазнен съд за печене.
Филиите хляб се смилат в блендер, получените трохи се изсипват в купа, смесват се с наситнения магданоз и се посоляват на вкус.
Доматите се почистват, нарязват се наедро и се пюрират в блендер заедно със зехтин, галета, розмарин, бяло вино и сол на вкус.
Филетата се заливат с доматения сос, поръсват се с хлебните кори и се пекат във фурната на 180 градуса до готовност.
Морковът се нарязва на кубчета и се сварява заедно със зеления фасул и картофите в подсолена вода.
Зеленчуците се поръсват с наситнен копър и се поднасят като гарнитура към рибата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари