Бяла яхния с пиле и карфиол

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Бяла яхния с пиле и карфиол
Бяла яхния с пиле и карфиол
admin
Добавена от: admin
25675
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

800 г бяло месо от пиле
1/2 пакетче краве масло
2 лъжици брашно
1 малка глава карфиол
1 кафена чашка мляко
сол
връзка магданоз

Накъсайте карфиола на розички и го сложете във вряща подсолена вода, към която е прибавено млякото. В стопеното масло запържете леко брашното, залейте с 2-3 чаши от водата, в която е врял карфиолът. Прибавете нарязаното на хапки месо. Варете на тих огън, докато месото омекне. Прибавете отцедения карфиол и досварете ястието. Поднесете със ситно нарязан магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft