В къщи сме по хрупкавото, затова вместо баница правя тези вкусни хрупкави рулца. Чудни стават за...
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Показвали сме ви всякакви рецепти за баници - обикновено са пухкави, с много плънка и сочни. Но много хора предпочитат по-препечените и хрупкави вкусотии от тесто.
Затова днес решихме да заложим на тази лесна и бърза рецепта за хрупкави банички , която бързо ще ви стане любима. Продуктите са основните, а подготовката - от лесна по-лесна. Ето как се правят тези хрупкави банички със сирене :
Хрупкави банички със сирене
Продукти:
1 пакет фини кори за баница
300 гр.сирене
2 яйца
200 гр.кисело мляко
олио
Приготвяне:
Пригответе плънката: в купа разбийте яйцата, сиренето и киселото мляко.
Разстелете внимателно корите на плота и намажете първата с олио. Прегънете я на две, поставете малко от плънката и навийте на не много стегнато руло.
По този начин оформете всички кори, като ги подреждате една до друга в тавата, предварително намазана с олио.
Изпечете баничките в предварително загрята на 180° фурна за 20 мин.
Добър апетит!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари