100 гр. млечен шоколад
3 яйца
150 гр. захар
200 гр. малини
1 пакетче ванилова захар
4 супени лъжици корнфлейкс
250 гр. безсолно крема сирене (тип Филаделфия)
150 мл сметана
Разбийте яйцата с 50 грама захар, добавете разтопения млечен шоколад и една трета от сладката сметана и разбийте на гладка смес. Поставете сместа в тава, покрита с хартия за печене, и печете 15 минути в предварително загрята фурна на 150 градуса. Изпечената кора заедно с хартията завийте във формата на руло и я оставете да се охлади на стайна температура. Междувременно разбийте крема сиренето с останалата част от захарта и сметаната. Охладеното руло се намазва се с крема (оставете няколко лъжици за намазване на рулото), поръсва се с три супени лъжици смлян корнфлейкс, а отгоре се украсява с малините и се поръсва с ванилия. Навива се отново на руло, намазва се с останалия крем и се поръсва със смлян корнфлейкс. Поставя се в хладилник да се охлади.