Варената царевица ще бъде много по-вкусна, ако се добавят 2 съставки във водата
6 Октомври 2015
19347
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Сезонът на печената и варена царевица започна, така че ако сте неин фен, със сигурност всеки ден си приготвяте.
Но за да подобрите вкуса, имаме един малък трик.
Поставете 5 разделени наполовина царевица във вода и варете, докато водата не заври. Когато това се случи, добавете 1 чаша мляко и 100-120г масло.
След 8 минути, царевицата е готова.
След като веднъж опитате, винаги ще я приготвяте по този начин. И я споделете с приятели, за да увеличите насладата.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари