Вегански пролетни рулца
26 Март 2012
31276
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 пакет кори за баница
300 гр. гъби
200 гр. консервирана царевица
200 гр. праз - лук
3 моркова
Сол
Черен пипер
Кетчуп
Олио
Морковите, гъбите и празът се нарязват на ситно и се задушават в мазнина за няколко минути. Прибавя се царевицата, сол и черен пипер на вкус и сместа за плънката се разбърква добре. Когато сместа е готова, се сваля от огъня и се оставя да изстине малко.
През това време корите за баница се нарязват на квадрати. В единият край на всеки квадрат се слага от плънката и листото се навива на стегнато руло. Краищата се подгъват и намазват с хладка вода или яйце за да не се отварят. Така приготвените рулца се пържат в сгорещена мазнина от двете страни. Сервират се със сос по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари