Брашното се пресява, добавят се бакпулверът, солта и захарта, разбърква се и се сипва олиото. Размесва се и се налива 1 ч. ч. вода. Щом се захване тестото, се меси на ръка 5–10 минути. Трябва да се получи леко лепкаво и еластично тесто, което се покрива и се оставя да престои 10 минути на стайна температура.
Фасулът се сварява и се изцежда.
Лукът се реже надребно, запържва се до златисто, прибавя се чесънът и се поръсва с кимиона и джинджифила.
Фасулът се изсипва в запържения лук и се подправя със солта. Доматите се смилат и се овкусяват с ригана, малко сол и бял пипер.
Зелената салата се реже на тънки ивици, а репичките и маслините – на филийки и се поставят в купа. Добавя се доматената салца и се разбърква.
Тестото се разделя на четири части и всяка от тях се разточва в кръгла форма. Пекат се в леко намазнен тиган. Когато са готови, се покриват с фолио и кърпа, след което във всяко се поставя по малко от фасула и салатата и се навива на руло.