1 с. л. зехтин
2 чаши нарязан лук
3 скилидки чесън
4 чаши вода
2 с. л. захар
2 с. л. чили на прах
2 с. л. сос Уорчестър
2 консерви домати на кубчета
1 консерва черен боб
1 консерва маслен боб
1 консерва бял боб
200 гр. сварен обикновен боб
1 консерва доматена паста
1/2 чаша настърган кашкавал
Олиото се загрява в тенджера на средна температура. Добавят се лукът и чесънът и се сотират за три минути. Добавят се три чаши вода и следващите осем съставки (до обикновения боб). Разбъркват се добре, за да се смесят съставките.
Останалата чаша вода се смесва с доматената паста в купа, разбърквайки с тел. Сместа се сипва при боба. Чилито се оставя да заври, след което се намалява температурата и се оставя да къкри 5 минути. Сипва се в чинии и се поръсва с настърган кашкавал.