Вече втора година ги правя по новата рецепта и ми стават хрупкави корнишоните

вход през zajenata.bg
За Жената
Вече втора година ги правя по новата рецепта и ми стават хрупкави корнишоните
33394
Снимков материал: pixabay.com
Вече втора година ги правя по новата рецепта и ми стават хрупкави корнишоните

Продукти:
• 1 с.л. сол
• 2-2,5 с.л.

захар
• 3 с.л. л. 9% оцет
• 2 чадърчета копър
• 1 дафинов лист
• По 4 листа от касис и череша
• Парче лист от хрян
• Малко парче люта чушка
• 5 зърна бахар
• 5 зърна черен пипер
• 1 скилидка чесън
• Щипка синапено семе

Приготвяне:

  • Изплакнете обилно краставиците и ги накиснете в студена вода за около 6 часа, след което ги изплакнете отново.
  • На дъното на стерилизиран буркан поставете листа от череша и касис, парче лист от хрян, дафинов лист, бахар и черен пипер, синапено семе, нарязан чесън, люта чушка и копър.
  • Напълнете буркана с краставици.
  • Сварете вода в съда и изсипете вряла вода върху краставиците в буркана за около седем минути. Водата трябва напълно да покрива краставиците; Изчислението на оцет и сол се прави на литров буркан, а не на количество вода.
  • Изцедете водата в съда, добавете сол и захар и оставете да заври.
  • Залейте краставиците с вряща саламура, добавете оцет в буркана и навийте капака.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft