Вече не готвя пържоли, откакто открих рецептата. Става много по-крехко и сочно, а като го залееш и със сосче, е направо мозък!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Вече не готвя пържоли, откакто открих рецептата. Става много по-крехко и сочно, а като го залееш и със сосче, е направо мозък!
Вече не готвя пържоли, откакто открих рецептата. Става много по-крехко и сочно, а като го залееш...
330948
Вече не готвя пържоли, откакто открих рецептата. Става много по-крехко и сочно, а като го залееш и със сосче, е направо мозък!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Това е американската версия на нашенското руло Стефани. Често виждаме как американцито го хапват по филмите за празниците.

Това месно руло е перфектното съчетание от вкусове, приготвя се лесно и е чудесно допълнение към празничната и делничната трапеза!

Продукти:

250 гр. смляно говеждо месо

250 гр. пилешка кайма

1 морков

1 глава лук

2 яйца

30 гр. майонеза

30 мл олио

30 гр. галета

2 гр. босилек

2 гр. кориандър

Приготвяне:

  1. Нарежете морковите и лука на малки кубчета и ги запържете до златисто-кафяво в тиган.
  2. В купа объркайте пилешкото и говеждото месо, подправете с подправки за месо (може да използвате и босилек, и кориандър), добавете сол и черен пипер.
  3. Разбийте яйцата с галетата и майонезата, и ги добавете към плънката. Към всичко добавете и сместа с лук и моркови. Объркайте хубаво.
  4. Увийте каймата в алуминиево фолио, като ѝ придадете формата на салам или самун.
  5. Пъхнете месното руло във фурната, предварително загрята на 180 градуса, и печете в продължение на 50 минути.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft