Вече не правя буркани, а си ги мариновам на сухо - хрупкави, сочни и са готови само след 6 часа:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Вече не правя буркани, а си ги мариновам на сухо - хрупкави, сочни и са готови само след 6 часа:
Вече не правя буркани, а си ги мариновам на сухо - хрупкави, сочни и са готови само след 6 часа:
96272
Вече не правя буркани, а си ги мариновам на сухо - хрупкави, сочни и са готови само след 6 часа:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Обичате ли мариновани краставички ? Ако са ви омръзнали традиционните, накиснати в марината, то тази бърза рецепта задължително ще ви хареса. Краставичките стават хрупкави, приятно солени, леко пикантни и най-важното - готови са само след 6-8 часа в хладилника.

Ето как се правят тези лесни мариновани крастачки на сухо :

Мариновани краставички на сухо

Продукти:

На 1 кг краставички (за предпочитане малки) добавете 1 супена лъжица сол, малка връзка копър, 3-4 скилидки чесън

Приготвяне:

Отрежете върховете на краставичките, нарежете копъра, ситно накълцайте чесъна (не го мачкайте!). Приберете всичко в найлонов плик, разбъркайте, разтръскайте хубаво съдържанието, поставете плика във втори полиетиленов плик със закопчаване и пъхнете в хладилника. Няколко пъти, без да отваряте торбичките, разбърквайте и разклащайте съдържанието им. 

След 6-8 часа вече можете да хапнете вкусните мариновани краставички.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft