Вече ще готвите пресните картофки само така: Набождаш, покриваш с беконче и чесънче, и става мозък! Топи се като масло:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Вече ще готвите пресните картофки само така: Набождаш, покриваш с беконче и чесънче, и става мозък! Топи се като масло:
Вече ще готвите пресните картофки само така: Набождаш, покриваш с беконче и чесънче, и става...
18670
Вече ще готвите пресните картофки само така: Набождаш, покриваш с беконче и чесънче, и става мозък! Топи се като масло:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Отлична рецепта за пресни картофи , които не се нуждаят от белене, а се превръщат в  абсолютен деликатес ! Никак не е трудно да си ги приготвите, а след това ще ни благодарите, че сме споделили с вас рецептата. Ето как да си приготвите сами Най-вкусните пресни картофки с бекон :

Пресни картофки с бекон

Имаме нужда от:

2 кг пресни картофи

400 г бекон

1 скилидка чесън

40 мл олио

1 ч.л.

сол

1/2 чаена лъжичка черен пипер

щипка червен пипер

копър

магданоз

Приготвяне:

продукти за готвене

Измийте добре картофите без да ги белите.

Поставете ги в тенджера с вода и варете около 15 - 20 минути.

След това излейте водата и набодете всеки картоф с вилица, за да се изпекат по-добре.

боцкани картофи

Изсипете олиото в купа, смесете го с подправките, солта и счукания чесън.

В купа объркайте картофите с овкусеното по този начин олио и ги разпределете върху тава, покрита с хартия за печене. 

Нарежете бекона на по-малки парчета и го разпределете върху картофите.

картофи с бекон

Печете в предварително загрята фурна на 200 ° C.

Поръсете готовите картофи с накълцан копър и магданоз.

картофи с копър и магданоз

Да ви е сладко!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft