Вечер като се прибера скапана от работа това ми е любимата рецепта, топи се в устата

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Вечер като се прибера скапана от работа това ми е любимата рецепта, топи се в устата
Вечер като се прибера скапана от работа това ми е любимата рецепта, топи се в устата
alex
Добавена от: alex
118502
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Необходими продукти:

600 милилитра пилешки бульон
300 грама пилешки гърди
300 грама печурки
300 грама ориз
150 грама заквасена сметана
100 грама кашкавал
3 яйца
2 сладки червени чушки
глава кромид лук
2-3 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици замразен грах
подправки
 

Нарежете и изпържете поотделно лука, чушките и гъбите. Сварете ориза в подсолена вода в продължение на 10 минути, след което изплакнете и оставете да се охлажда.

Ситно нарязаните пилешки гърди изпържете, като преди това ги овкусите с предпочитани подправки.

Смесете месото с ориза, зеленчуците и гъбите. Изсипете ги в подмазана със зехтин тава.

 

Комбинирайте яйцата с половината от кашкавала (настърган предварително) и заквасената сметана. Разпределете заливката върху продуктите в тавата и поръсете с останалия кашкавал.

Изпечете ястието при 200 градуса за около 20 минути.

 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft