Вечер правя така сиренцето и става някаква невиждана вкусотията, с мъжа ми се спукваме да ядем

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Вечер правя така сиренцето и става някаква невиждана вкусотията, с мъжа ми се спукваме да ядем
Вечер правя така сиренцето и става някаква невиждана вкусотията, с мъжа ми се спукваме да ядем
92588
Вечер правя така сиренцето и става някаква невиждана вкусотията, с мъжа ми се спукваме да ядем
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Продукти

за 5 порции

сирене – 1 кг.

домати – 300 г.

пресни чушки – 200 г.

брашно – 100 г.

олио – 100 мл.

масло – 30 г.

магданоз – 1 връзка

балканска чубрица – 1/4 ч.л.

черен пипер – 1/4 ч.л.

 

Начин на приготвяне

Сиренето се нарязва на 5 правоъгълни парче­та и се овалва в брашното. Маслото се разстопява и се смесва с олиото.

Доматите се нарязват на де­бели кръгчета, а чушките се почистват от дръж­ките и семките и също се нарязват. Всяка порция от сиренето по селски се при­готвя индивидуално, като в тиган се сипват по 2 с.л. от олиото и щом загреят, се слагат парче си­рене, домат и чушка.

Леко се запържват и когато се запекат, се обръщат. Готовото сирене се сер­вира, поръсено с червения пипер и балканската чубрица. Похлупва се с резена домат, а чушката се слага отстрани.

Порцията се овкусява с наря­зания магданоз

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft