Маята се разтваря в млякото да шупне. Добавя се и захарта, за да се активира по-бързо маята. От всички продукти се замесва тесто (от брашното, солта, маята и олиото). Омесва се хубаво, докато се получи компактно гладко тесто, след което се оставя да почине.
Щом тестото втаса, се разделя на половина и се разточват кори от двете половини. Върху корите се настъргва маргарин и хубаво се разпределя по цялата повърхност. Върху маргарина се поставя плънката и след това кората се навива на руло. Нарязва се на парчета с дебелина 2 см и те се подреждат в намазана с олио тава. Оставят се да втасват. Щом се надуят хубаво, се заливат с разбитите с олиото яйца и се пъхат във фурната.
Пекат се в предварително загрята фурна на 200 градуса около 25 минути, докато хубаво се зачервят. Тъй като заливката бързо ще се зачерви, то при необходимост може да ги покриете с хартия за печене. След като се изпекат, извадете ги от фурната и всяко парче залейте с 2 супени лъжици прясно мляко, след което ги върнете във фурната още 5 минути.
По желание след като ги залеете с мляко, може да ги поръсите с още малко сирене или кашкавал.