Взех 1 тарелка пилешки сърца и приготвих пържоли за вечеря, децата дори и не разбраха и излапаха набързо всичко

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Взех 1 тарелка пилешки сърца и приготвих пържоли за вечеря, децата дори и не разбраха и излапаха набързо всичко
Взех 1 тарелка пилешки сърца и приготвих пържоли за вечеря, децата дори и не разбраха и излапаха...
9330
Взех 1 тарелка пилешки сърца и приготвих пържоли за вечеря, децата дори и не разбраха и излапаха набързо всичко
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пилешките сърца - сравнително евтини, но много полезни карантии. Много домакини ги заобикалят, защото просто не знаят как да ги приготвят. Пилешките сърца могат да бъдат приготвени на много вкусни ястия. Едно от тях е сочни пържоли, в което сме сигурни, че ще се влюбите.

Готвене на пилешки сърца

Готвене на пилешки сърца

Днес "So Simple!" Ще ви каже как да се готви пилешко сърце вкусно и просто . Пред вас е необичайна рецепта за пържоли от евтини пилешки каша. За да не се притесняваш да биеш всяко парче, сложи сърцата в пластмасов плик в един слой и отблъсквай веднага на големи порции.

Готвене на пилешки сърца

Направете това ястие и не казвайте на никой от са направени пържолите. Обзалагаме се, че никой не би предположил?

 

СЪСТАВКИ

1 кг пилешки сърца
4 скилидки чесън
1 ч. л.подправка за месо
4 яйца
брашно или хляб
сол на вкус
олио за готвене

За да могат пилените сърца да донесат максимална полза за тялото, изберете този продукт със специална прецизност : доброто месо не трябва да лежи повече от един ден в магазина.

Готвене на пилешки сърца

ПОДГОТОВКА

Пресните пилешки сърца се заливат със студена вода и се поставят в хладилника за един час. Това е необходимо за отстраняване на излишната кръв.
Измийте ги под течаща вода, отрежете горната част. Нарежете всяко сърце на половина, но не напълно. Леко начукайте със специален чук за пържоли.

Готвене на пилешки сърца

Смесете заготовките с нарязан чесън, сол и подправки и разбъркайте добре.

Яйцата разбийте с вилица с малко вода и сол.

Готвене на пилешки сърца

Потопете всеки котлет в брашното, след това в яйцето. Изпържете в олио за 0,5–1 минути от всяка страна. Ако запържете дълго време, пържолите ще станат прекалено тежки. Приятен апетит!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft