Пилешките сърца - сравнително евтини, но много полезни карантии. Много домакини ги заобикалят, защото просто не знаят как да ги приготвят. Пилешките сърца могат да бъдат приготвени на много вкусни ястия. Едно от тях е сочни пържоли, в което сме сигурни, че ще се влюбите.
Готвене на пилешки сърца
Днес "So Simple!" Ще ви каже как да се готви пилешко сърце вкусно и просто . Пред вас е необичайна рецепта за пържоли от евтини пилешки каша. За да не се притесняваш да биеш всяко парче, сложи сърцата в пластмасов плик в един слой и отблъсквай веднага на големи порции.
Направете това ястие и не казвайте на никой от са направени пържолите. Обзалагаме се, че никой не би предположил?
1 кг пилешки сърца
4 скилидки чесън
1 ч. л.подправка за месо
4 яйца
брашно или хляб
сол на вкус
олио за готвене
За да могат пилените сърца да донесат максимална полза за тялото, изберете този продукт със специална прецизност : доброто месо не трябва да лежи повече от един ден в магазина.
Пресните пилешки сърца се заливат със студена вода и се поставят в хладилника за един час. Това е необходимо за отстраняване на излишната кръв.
Измийте ги под течаща вода, отрежете горната част. Нарежете всяко сърце на половина, но не напълно. Леко начукайте със специален чук за пържоли.
Смесете заготовките с нарязан чесън, сол и подправки и разбъркайте добре.
Потопете всеки котлет в брашното, след това в яйцето. Изпържете в олио за 0,5–1 минути от всяка страна. Ако запържете дълго време, пържолите ще станат прекалено тежки. Приятен апетит!