Взех месцето, увих киселата краставичка вътре и изпържих, страшна вкусотия стана

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Взех месцето, увих киселата краставичка вътре и изпържих, страшна вкусотия стана
Взех месцето, увих киселата краставичка вътре и изпържих, страшна вкусотия стана
7235
Взех месцето, увих киселата краставичка вътре и изпържих, страшна вкусотия стана
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Месните рулца с кисели краставички вероятно помнят по-старото поколение. През 80-те ястието е беше много актуално и търсено Изненадващият завършен вкус, пълен с цветове и хармония, ще достави удоволствие на всички!


Съставките

Свинско филе 400 g

кисели краставици 1-2 бр.

подправки

чесън 2 скилидки

Яйцето 1 бр

сол на вкус

Черен пипер (смлян) на вкус

майонеза 1супена лъжица

галета 100 g
 

подготовка

Нарежете напречно порциите месо.

Начукайте добре. Смелете подправките, нарежете краставиците на малки кубчета, прекарайте чесъна през преса. Разбъркайте пълнежа

Намазвайте всяко месно парче с майонеза, пипер на вкус, поставяме лъжица пълнеж в центъра, завиваме на руло. Потопете всяко руло първо в яйце, леко разбито със сол, а след това в галета

Запържете до готовност в добре загрят тиган. Друг вариант за празнични рулца: като пълнеж, вместо краставица, използвайте ситно нарязани сушени кайсии и сини сливи.

Вкусът ще бъде по-богат, ако предварително накиснете сушени плодове в ракия.

Приятен апетит!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft