Стъпка 1: От млякото отделете 100 мл и в него разтворете пакетчетата пудинг.
На слаб огън поставете захарта да разтопи и карамелизира, като от време на време разклащате. Добавете и останалите 750 мл. мляко и го оставете да се слее с карамела и да заври. Прибавете разтворената смес за пудинг в млякото с карамел и варете, докато се сгъсти. Оставете крема да се охлади.
Стъпка 2: Разбийте маслото, предварително размекнато на стайна температура, и го смесете с охладения пудинг.
Разбийте сметаната.
Стъпка 3: Подредете в подходяща тавичка един ред бисквити, ред крем, ред сметана и повторете още 3 пъти.
За украса може да приготвите формички от горещ карамел върху хартия за печене. Декорирайте тортата и я оставете в хладилник да стегне за няколко часа.
Стъпка 4: Поднесете я охладене и доукрасете по желание.
СЪВЕТ: При тази торта бисквитите не се топят в мляко, защото ще омекнат от крема.