За тестото:
200 мл. прясно мляко
15 гр. мая
500 гр. брашно
За белия пласт:
3 белтъка
180 гр. захар
1 чаша (200 мл.) нарязани орехи
За поръсване:
пудра захар
От изброените продукти се замесва тесто, оставя се за кратко да почине (без да втасва), докато приготвяте белия пласт.
Белтъците се разбиват със захарта на твърд сняг. Тестото се разделя на 3-4 части, всяка се разточва на правоъгълник с дебелина около 3 мм, в средата се слага от белтъцната смес, поръсва се с нарязаните орехи и се завива на руло. Рулото се нарязва на парчета около 2 см., които се завъртат с разрязаната част надолу. Процедира се така, докато свърши цялото тесто.
Рулцата се подреждат в намаслена тавичка и се пъхат в загрята на 170 градуса фурна за около 20 минути. Оставят се да се охладят и преди поднасяне се поръсват с пудра захар.