За тестото:
200 мл прясно мляко
15 гр. мая
500 гр. брашно
За белтъчния сняг:
3 белтъка
180 гр. захар
1 чаша от 200 мл. нарязани орехи
За поръсване:
пудра захар
Омесете тестото от посочените съставки, оставете го съвсем кратко да почива (не трябва да чакате да втасва), докато разбиете белтъците. Разбийте ги със захарта на твърд сняг. Разделете тестото на 3-4 части, разточете първата топка на правоъгълник с дебелина около 3 мм, поставете в средата от разбитите белтъци, поръсете с нарязаните орехи и навийте на руло. Нарежете руло на парчета, широки около 2 см., завъртете парчетата с разреза надолу. Повторете с останалите топки тесто и останалите белтъци и орехи. Поставете рулата да се пекат в предварително загрята фурна на 170 градуса около 20 мин. Оставете ги да се охладят и преди сервиране поръсете с пудра захар.