1 Февруари 2014
20619
Снимков материал: pixabay.com
"Huffington Post" научи чудесен начин как да обелите твърдосварено яйце безпроблемно.
Трикът е много прост, имате нужда от съд с вода, в който да поставите яйцата, така че водата да ги покрие, слагате и една чаена лъжичка сода бикармонат във водата, за да се намали киселинността и ги варите на слаб огън за 12 минути. След като сте сварили и охладили яйцата, ги взимате едно по едно, махате им предната и задната част от черупката и издухвате силно
Loading the player...
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари