Викам й обърната торта, а вкъщи й казват просто радост за душата! Неземно вкусна и много лесна

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Викам й обърната торта, а вкъщи й казват просто радост за душата! Неземно вкусна и много лесна
Викам й обърната торта, а вкъщи й казват просто радост за душата! Неземно вкусна и много лесна
9743
Викам й обърната торта, а вкъщи й казват просто радост за душата! Неземно вкусна и много лесна
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

300-400 грама бисквити орео
200 грама крема сирене без сол
150 милилитра сметана за разбиване, подсладена
100 грама кондензирано мляко, гъсто
1/2 чаена лъжичка желатин
30 милилитра вода
150 грама нарязани пресни ягоди

Начин на приготвяне:

Отделете бисквитите една от друга и премахнете крема им с помощта на лъжичка. Сложете го в купа, към която добавете крема сирене, сметана, кондензирано мляко.

Разбъркайте до получаването на хомогенна смес. Разтворете желатина във водата, добавете го към сместа.
Пригответе голяма стъклена купа и разпределете част от крема по дъното и стените на съда. Подредете бисквити, покрийте с крем и разпределете внимателно. Продължете реда на подредба по същия начин, като между продуктите гарнирате с пресни ягоди.
Завършете тортата с ред бисквити и охладете. След два часа обърнете сладкиша върху плоска чиния, разрежете парченца и поднесете.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft