Викам й обърната торта, а вкъщи й казват просто радост за душата! Неземно вкусна и много лесна
26 Септември 2017
9743
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
300-400 грама бисквити орео
200 грама крема сирене без сол
150 милилитра сметана за разбиване, подсладена
100 грама кондензирано мляко, гъсто
1/2 чаена лъжичка желатин
30 милилитра вода
150 грама нарязани пресни ягоди
Отделете бисквитите една от друга и премахнете крема им с помощта на лъжичка. Сложете го в купа, към която добавете крема сирене, сметана, кондензирано мляко.
Разбъркайте до получаването на хомогенна смес. Разтворете желатина във водата, добавете го към сместа.
Пригответе голяма стъклена купа и разпределете част от крема по дъното и стените на съда. Подредете бисквити, покрийте с крем и разпределете внимателно. Продължете реда на подредба по същия начин, като между продуктите гарнирате с пресни ягоди.
Завършете тортата с ред бисквити и охладете. След два часа обърнете сладкиша върху плоска чиния, разрежете парченца и поднесете.
Пригответе голяма стъклена купа и разпределете част от крема по дъното и стените на съда. Подредете бисквити, покрийте с крем и разпределете внимателно. Продължете реда на подредба по същия начин, като между продуктите гарнирате с пресни ягоди.
Завършете тортата с ред бисквити и охладете. След два часа обърнете сладкиша върху плоска чиния, разрежете парченца и поднесете.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари