Винаги си ги правих по традиционен начин, но след като пробвах така, друго не вкусвам
21 Ноември 2016
315142
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Досега винаги сте приготвяли яйцата по класическия начин : Но след тази рецепта, това ще се промени...Досега винаги сте приготвяли яйцата по класическия начин: Но след тази рецепта, това ще се промени…
Опитайте тази рецепта с яйца:
Необходими продукти:
250 гр. заквасена сметана
8 яйца
малко нарязан магданоз
150 гр.
настъргано твърдо сирене
1 супена лъжица галета
масло
1 супена лъжица галета
масло
Начин на приготвяне:
Плитък огнеупорен съд се намазва с масло и в него се поставя заквасената сметана. Едно по едно чупете яйцата и ги добавяйте към сметаната.
Поръсете със ситно нарязания магданоз и твърдото сирене, смесено с малко галета и масло.
Пече се, докато яйцата се стегнат, а жълтъците останат малко меки (около 10 минути на 220 градуса)
Вземете парче хляб и се наслаждавайте.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари