Винаги си ги правих по традиционен начин, но след като пробвах така, друго не вкусвам

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Винаги си ги правих по традиционен начин, но след като пробвах така, друго не вкусвам
Винаги си ги правих по традиционен начин, но след като пробвах така, друго не вкусвам
315142
Винаги си ги правих по традиционен начин, но след като пробвах така, друго не вкусвам
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Досега винаги сте приготвяли яйцата по класическия начин : Но след тази рецепта, това ще се промени...Досега винаги сте приготвяли яйцата по класическия начин: Но след тази рецепта, това ще се промени…

Опитайте тази рецепта с яйца:

 

Необходими продукти:

250 гр. заквасена сметана
8 яйца
малко нарязан магданоз
150 гр.

настъргано твърдо сирене
1 супена лъжица галета
масло

 

Начин на приготвяне:

Плитък огнеупорен съд се намазва с масло и в него се поставя заквасената сметана. Едно по едно чупете яйцата и ги добавяйте към сметаната.

Поръсете със ситно нарязания магданоз и твърдото сирене, смесено с малко галета и масло.

Пече се, докато яйцата се стегнат, а жълтъците останат малко меки (около 10 минути на 220 градуса)

Вземете парче хляб и се наслаждавайте.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft