Тези пържоли на тиган стават невероятно вкусни
Предлагаме ви рецептата за бързи, крехки и апетитни пържоли на тиган. Лесни са толкоз, че може да си ги правите за вечеря даже и през делничен ден.
Трябват ни четири свински пържоли, четири скилидки чесън, 200 грама настърган пармезан, две яйца, босилек, риган, сто грама галета, черен пипер, сол на вкус.
Първо е необходимо да си смесим хубаво настъргания пармезан, заедно с галетата, нарязаните зелени подправки и счукания чесън. Разбъркваме много хубаво всичко това и го подправяме с черен пипер и сол на вкус.
Яйцата си ги разбиваме. После потапяме свинските пържоли първо в яйцето, а после и в сухата смес. Овъргалваме ги много хубаво в тях, за да си вземат достатъчно от подправките.
Загряваме си един тиган с малко мазнина в него на средна температура и после в него си запичаме и от двете страни пържолките. Щом са вече готови, ги поднасяме на трапезата с гарнитура по наше си желание.
Това е една действително страшно бърза и много апетитна вкусотия, от която и чиниите, и пръстите ще си оближете. Става и за семейни обяди и вечери, но и за посрещане на гости у дома.
Непременно ги опитайте, а ако ги гарнирате и с някаква свежа и богата салата, приказката ще стане пълна. Ние лично ги пробвахме и оттогава вече сме си ги приготвяли поне дузина пъти, невероятни са