Винен кебап с гъби

вход през zajenata.bg
Винен кебап с гъби
admin
Добавена от: admin
69691
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр. гъби (печурки)
2-3 глави лук
2 моркова
3-4 скилидки чесън
1 кафена чашка олио
1/2 ч.ч. вода
2-3 с.л. брашно
2 с.л. червен пипер
1 ч.ч. вино
1 дафинов лист
сол и черен пипер на вкус

Нарязаният лук се задушава заедно с морковите и чесъна в олиото и 1/2 чаша вода. Когато остане само на мазнина, се добавят 2-3 с.л. брашно и се разбърква 2-3 мин. Отнема се от котлона и се добавя червеният пипер, разбърква се отново и се прибавя виното. Ястието се връща обратно на котлона. Добавя му се вода, колкото да се постигне необходимата гъстота, и се оставя да заври. Овкусява се с 1 дафинов лист, сол и черен пипер. Добавят се нарязаните гъби и се оставят да се сварят.
Готовият кебап се поднася с канапе от сварен ориз или картофено пюре. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft