Винен кебап със свинско
22 Декември 2011
122441
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
свинско месо – 500 г
лук – 2 глави
вино – 1 ч.ч. червено
домати - 1 с.л. доматено пюре
сол
червен пипер
черен пипер
дафинов лист – 2-3 броя
магданоз - накълцан за гарниране
Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер. Изсипва се месото и се пържат още малко.
Ястието се залива с вода, доматено пюре и червеното вино. Подправя се със сол, дафиновите листа и зърната черен пипер. Оставете месото да се задушава, докато сосът се редуцира на половина.
Поднесете с наситнен магданоз и гарнитура от варен ориз или картофено пюре.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари