Винено мезе
10 Октомври 2012
42853
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 кг свински сърца
1 глава лук
1 бр. морков
1 дафинов лист
3-4 зърна бахар
черен пипер, червен пипер, сол
100 г масло
150 мл червено вино
Сърцата се измиват, заливат се със студена вода, в която се слага една глава лук, морков, бахар, дафинов лист и сол. Варят се в тенджера под налягане за около 30-40 минути. След като се сварят сърцата се режат на тънки филийки и се подреждат в тава, поръсват се с червен и черен пипер, заливат се с червено вино, отгоре са поставят бучици масло и се запичат докато останат на мазнина.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари