Витаминозна салата с червено цвекло и ядки
19 Септември 2012
35138
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
2 малки глави червено цвекло
2 моркова
1 с.л. белен слънчоглед
сол
зехтин
лимонов сок
копър
Измийте и обелете цвеклото и морковите. Настържете ги на едро ренде или (ако разполагате със специални приставки) на тънки спирали. Прибавете подправките. Накрая поръсете с белен слънчоглед. По желание може да сервирате салатата с диетична майонеза.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари