10 Март 2014
5599
Снимков материал: pixabay.com
Необходими съставки:
1 кг. спанак
200 гр. сирене фета
1 китка магданоз
2 стръка зелен лук
2 яйца
150 мл. олио
12 кори
Сол и черен пипер
Подготовка:
Измийте хубаво спанака и го нарежете на ситно. Разбъркайте спанака с надробеното сирене фета,разбитите яйца, подправките, и ситно нарязания лук.
Тавата за печене се намазва с олио за хранене, след това поставете една кора и я напръсквате с малко масло.Сложете още една кора, част от плънката и след това отново кора с масло и пък плънка.Нареждате докато не свършите сместа. Отгоре намажете с масло.
Пече се в предварително загрята фурна при температура 180 градуса около 40тина минути, докато бюрекът не получи златист цвят.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари