Вкусна кашкавалена супа
22 Декември 2011
24349
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
2 ч.ч. прясно мляко
1 глава лук
корени за супа - магданоз, морков, целина
1 връзка пресен магданоз
200 г кашкавал
сока на 1/2 лимон
30 г масло
Лукът и корените се сваряват в подсолена вода, отцеждат се и се пасират заедно с млякото, половината от пресния магданоз и маслото. Полученото пюре се връща в бульона и се кипва отново. Щом заври, се прибавя настъргания кашкавал и се вари докато се разтопи кашкавала. Супата се поднася топла, поръсена с останалия магданоз и овкусена с черен пипер.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари