Вкусна леща с кашкавал
7 Август 2013
9755
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Лещата се сварява е подсолена вода заедно с картофа и моркова и се пасира заедно с прясното мляко. В нагорещеното олио се запържва ситно нарязаният лук с малко сол, къри и сушения джоджен. Щом омекне, се прибавя към супата, която се оставя да поври на слаб огън 5 минути. Супата се поднася топла, обилно поръсена с настърган кашкавал.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари