За палачинките:
175 гр. брашно
4 ч.л. какао
100 гр. захар
4 ч.л. масло
2 ч.л. екстракт от ванилия
350 мл прясно мляко
За крема:
1 пудинг ванилия на прах
2 с.л. захар
300 мл прясно мляко
100 гр. кокосово брашно
За декорация:
Разбийте добре съставките за тестото (в посочения ред), докато се получи смес, по-гъста от обикновената палачинкова.
В тиган с малко олио изпържете палачинки с големина по желание. Може да използвате метален пръстен, за да са еднакви по големина палачинките.
Щом употребите цялата смес, сварете пудинга с 2-те лъжици захар и млякото. Щом се охлади, прибавете кокосовото брашно и бъркайте, докато се обедини сместа.
В голяма тортена чиния редете палачинките, като между тях мажете 1-2 големи лъжици от крема. Повторете, докато се изчерпат продуктите.
Готовата торта залейте с разтопен шоколад и нарязани плодове.
По желание може да поръсите с канела и ванилия.