Вкусно месо по селски
17 Октомври 2015
54520
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете месото на кубчета с размер колкото една хапка. За това ястие са необходими от три до пет различни видове месо. Може да използвате и мляно говеждо месо, от което да направите малки кюфтенца.
Измийте добре гъбите и ги нарежете на 4. Лука нарежете на ивици.
Поставете всички съставки в тавичка или най-добре - глинено гърне, добавете сол, черен пипер, подправки на вкус, бульон от кубче (предварително разтворен) и каквото друго пожелаете.
Похлупете гърнето (увийте тавата в алуминиево фолио) и сложете да се пече в предварително загрята фурна на 150 градуса около 2 часа. Накрая свалете капака и леко допечете ястието отгоре.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари